En konferensdag på Margretetorps Gästgivaregård

Idag har jag haft konferens på Margretetorps Gästgivaregård precis vid Hallandsåsens slutning. Detta är ett av mina små pärlor i Sverige när det kommer till en avslappnande miljö för konferenser, god mat och faktiskt komma ifrån. Är man dessutom antikälskande som jag är det ett riktigt guldställe som bara lyser av gamla saker. Möblerna är i stil eller från första halvan av 1900 talet och lite åt det engelska hållet något som jag verkligen gillar.

När jag kom in i receptionen imorse, solen lös ute och det var några plus grader. I receptionen sprakade den öppna spisen och man kände sig riktigt att här hör jag hemma, tänk om man någon gång kan äga en sådan här gård, så mysigt.

Som om inte miljön är tillräcklig så har de även ett fantastiskt smörgåsbord där med riktigt god vällagad mat.

Konferensen då, hur var den? Jo den var helt fantastisk och vi löste många utmaningar samt planerade en massa för året och jag är ganska övertygad att miljön hjälpte oss att slappna av och släppa vardagen så vi kunde fokusera på det som skulle göras.

Nu är det fredag kväll och jag har både hunnit med att laga mat och vara och träna sen jag kom hem, första kvällen på länge också som jag inte ägnar något åt antikfirman, men imorgonbitti blir det tidig uppgång för att beta av lite arbete för att sen tillbringa resten av dagen med mina brorsbarn så nu är det dags att sluta här och slappa lite i soffan….. Önskar er alla en fantastisk helg.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s