Vad behöver göras bättre i vår E-shop?

Har haft en fantastisk dag i Stockholm idag, många roliga och bra möten vilket alltid är uppiggande. På planet hem satt jag och funderade på allt möjligt och hamnade in i att börja fundera på om det inte är dags att utveckla E-shoppen lite. En av de saker som vi har fått mest beröm för i vår E-shop är enkelheten, inga popuprutor, ingen flashgrafik osv……. som utvecklare i botten måste jag säga att jag tycker det är lite tråkigt, däremot förstår jag också att det är bra att hålla den enkel för enkelhet inom IT är inte så vanligt inte heller på hemsidor och andra E-shoppar.

Nu vill jag ställa frågan till er som läser detta, vad tycker ni att en användarvänlig E-shop ska innehålla, vad har vi som är bra, vad är dåligt, vad kan göras bättre? Alla tankar på saker som bör förbättras är intressant.

En annan sak som vi måste göra är att byta plattform för shoppen för att få upp hastigheten detta innebär att den nya versionen mer eller mindre måste kodas från början för att fungera med modern teknik så jag är också intresserad av att komma i kontakt med bra webdesigners som kan tänka sig ta på sig uppdraget att koda det som vi tar fram, kodningen ska ske i PHP eller ASP.

Detta är kanske inte just det fokus som bloggen brukar ha, men det är viktigt för mig att det arbete vi gör, gör vi för er som kunder och läsare……….

Nu börjar det blir dags att ta en tidig kväll enligt min fru, så det blir väll att gå och lägga sig och sova………. Godnatt!

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s