Vad är nästa trend?

Sitter och kontrollerar Kullaflygs hemsida hela tiden för att se om jag kan boka om min flygbiljett till Stockholm imorgon från 06:30 till 07:15 verkar kanske inte så mycket, men vid den tiden på morgonen vill man kunna sova så länge som möjligt :=)

Tänkte på det med trender, just nu är det ingen tvekan om att Retro trenden med sitt 60/70 tal är väldigt stort. Saker som för några år sedan mer eller mindre var gratis har helt plötsligt exploderat i pris, samtidigt som sådant som för några år sedan t ex Old Höganäs och Ostindia från Rörstrand bara har rasat i pris. Old Höganäs är riktigt tydligt, bara förra året var där stor efterfrågan på den gröna serien, men idag är det nästan omöjligt att sälja den.

Detta är en normal livscykel man ser, saker kommer och går. För 10-15 år sedan var t ex koppar inredning i köket hur populärt som helst, men är idag inget som någon vill ha utan det skänks bort. Kan detta kanske vara nästa trend? Jag tror personligen det, det känns på något vis som en fortsättning på Retro trenden och jag märker att jag börjar få fler och fler frågor om kopparföremål och för något år sedan fanns det inte en enda fråga på det…. Kanske dags att fundera på att köpa in lite kopparföremål för framtiden, det finns ju gott om dem på loppisar och annat…. Förresten glöm inte att kolla in auktionerna på tradera, där finns bland annat 6 st Ostindia tallrikar som antagligen kommer att gå alldeles för billigt 🙂

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s